Astazi, un prieten a implinit frumoasa varsta de 50 ani.

Am avut ocazia sa particip la micul party pe care l-a tinut. A fost uimitor!

Te nasti, cresti, ajungi adolescent, termini scoala, iti incepi activitatea profesionala, te indragostesti, te casatoresti, faci copii, divortezi, te indragostesti din nou, te casatoresti din nou, poate mai faci copii, incerci sa te descurci cat mai bine financiar, copiii sunt mici, copiii cresc, copiii ajung adolescenti si ce sa vezi … ajungi si la 50 ani. Bineinteles ca aceasta insiruire nu este neaparat generala.

In ciuda tuturor problemelor pe care le intampini pana la varsta aceasta incerci sa te bucuri pentru ceea ce este si a fost bine, pozitiv, pentru realizarile mai mici si mai mari de pe parcurs.

De ce spun ca a fost uimitor? Nu neaparat party-ul, ci atitudinea pozitiva pe care o degaja aniversatul. Cei din jur, putini la numar, au inchinat un pahar de sampanie, cu si in cinstea lui, si s-au bucurat de atitudinea lui.

50 ani! Nu este o varsta inaintata insa, totusi, este o varsta la care incerci sa tragi niste linii si niste concluzii. Eu cred ca cei dintre noi care pana la aceasta varsta nu au reusit sa se defineasca o fac cu siguranta la 50 ani.

Prioritatile se schimba, problemele sa diversifica, dar ceea ce este foarte important, la orice varsta, bineinteles, este sa fim sanatosi, pozitivi si sa incercam sa impartasim familiei, prietenilor si celor apropiati obiceiurile noastre, cunostintele noastre, bucuriile noastre si tot pozitivismul de care reusim sa dam dovada. Totusi, exista o conditie care trebuie imperios indeplinita pentru a reusi sa duci o viata fericita: apropiatii, prietenii si familia sa-ti raspunda respectului si sentimentelor pe care tu le porti lor. Asta am vazut eu astazi la micul party la care am luat parte. Am vazut ca toti participantii i-au intors atitudinea pozitiva, i-au aratat bucuria de a fi prezenti acolo, la acel eveniment. 

La Multi Ani!

Frumos … sau nu!