Festival, festivaluri, s. n. Manifestare artistică (muzicală, teatrală etc.) cuprinzând o serie de reprezentații și având caracter festiv. – Din fr. festival – DEX

In week-end-ul trecut, la Centrul Cultural Reduta, a fost organizata o manifestare artistica. Vineri seara si sambata seara au avut loc concerte de World Music cu formatia Sarakina din Polonia (vineri) si The Klezmer Connection din Austria si  Kaulakau din Spania (sambata).

Noi am fost sambata seara. Concertele sustinute de cele doua formatii, The Klezmer Connection si Kaulakau, au fost interesante. Avand in vedere ca a fost si odrasla noastra cu noi si ca i-a placut si ei este o importanta dovada ca au reusit sa capteze interesul unui auditoriu larg. Deoarece se facuse ora 22:00, iar concertul nu parea a fi la final, am fost nevoiti sa plecam spre casa. Unul dintre noi trebuia sa mearga la culcare.

Iata un fragment video The Klezmer Connection, unul audio Memo si o poza din timpul concertului formatiei The Klezmer Connection.
Organizatorii au numit evenimentul World Music Festival Brasov. Consider ca au exagerat putin cu denumirea insa cred ca si-au atins scopul deoarece, cel putin din punctul de vedere al numarului de spectatori, a fost o reusita.

Cred ca ar fi interesant sa se mai organizeze ceva similar in Brasov … sau nu!