Sper sa se incheie cat mai curand cu dominatia basista. Acesti oameni sunt de o obraznicie si un tupeu iesite din comun. Gasesti mostre la tot pasul, zilnic, nici macar nu trebuie sa cauti.

Un exemplu foarte elocvent este urmatoarul: Basescu Traian se lauda deunazi, cu ajutorul unui clip video postat pe pagina lui de Facebook, ca a primit foarte multe Like-uri cu ocazia aniversarii a nu stiu cati ani. Mai mult, spunea ca are impresia ca sunt mai multe decat oricand. Tupeu! In urma cu trei luni aproape 90% dintre alegatori au votat ca el sa dispara iar acum, ce sa vezi, s-au sucit!

Stiu ca mai sunt concetateni care au incredere in vorbele sale. Din fericire acestia sunt mult mai putini decat cei care nu mai cred in vorbele lui.

Aceasta gasca a acaparat toata tara. Se comporta ca si cand ar fi proprietarii ei, ca si cand tara aceasta este in proprietatea unei companii – SC Romania SA – la care ei, cei cativa, sunt actionari cu toate drepturile si fara obligatii, cu acces la profit dar nu si cu participare la pierdere. Mai mult, de curand pare ca au primit in actionariatul lor exclusivist si cateva persoane din afara tarii, din EUROPA. Le-as sugera sa se gandeasca sa intemeieze o companie si mai mare – SC Europa SA – cu sediul la Berlin sau la Bruxelles, daca nu cumva s-a si intamplat deja.

Iar acest lucru se intampla astazi, dupa sase luni de la schimbarea Guvernului MRU. Incredibil! Oare cat o sa mai dureze dupa alegerile din decembrie?

Cu siguranta ca se poate si mai rau … sau nu!