Emisiunea „In Premiera” de la postul Antena3 este adusa de la normal la rang de exceptional.

Banuiesc ca o mare parte dintre voi a vazut cel putin un fragment din emisiunea „In Premiera”, difuzata la Antena3.

Fara indoiala ca este un format reusit, bine realizat, cu reporteri si cameramani bine pregatiti, profesionisti. Totusi, in pofida acestor atribute, consider ca abordarea elogioasa la adresa ei este exagerata. Nu am sesizat nimic iesit din comunul televiziunilor profesioniste din vest, ci doar iesit din comunul televiziunilor romanesti. Astfel trebuie sa fie si sa arate productiile de televiziune de profil.

Aceasta emisiune se distinge fata de toate emisiunile care sunt „on air” in aceasta perioada nu atat datorita genialitatii sale sau exceptionalului pe care il scoate in evidenta, cat datorita nivelului scazut al celorlalte productii. Tot ce se produce acum pe aceasta nisa este, in primul rand prea putin, iar in al doilea rand neprofesionist, nedeontologic si, de multe ori, neoportun.

Din pacate produsele televiziunilor din Romania sunt sub nivelel profesional al celor din vest , cu exceptia „In Premiera”, insa cred ca acest lucru este si din cauza faptului ca publicul caruia se adreseaza este nepretentios, slab pregatit si foarte usor influentat. In general emisiunile din Romania sunt pentru hranirea pepinierei de prostovani care populeaza aceasta tara.

Orice ancheta TV dusa de o mana de jurnalisti, in Romania sau pretutindeni, ar trebui sa aiba o finalitate in Justitie, oricare ar fi ea.

Oricare alta parere este provocatoare si merita expusa aici … sau nu!